Laat uw domotica systemen afstemmen op uw noden

Plannen om een domoticasysteem te laten installeren in uw nieuwbouwwoning of renovatieproject? Of heeft u al een dergelijk systeem laten plaatsen? G-Tech helpt u graag met het uitdenken, de begeleiding en programmatie van uw domoticasystemen in België en over de grenzen heen.

Optimaal comfort

Heeft u beslist om een domoticasysteem te laten installeren door een elektricien? G-Tech zorgt voor de verdere afwerking en programmeert uw installatie volledig op maat van uw specifieke noden en levensstijl. Zo garanderen we een optimaal comfort en haalt u ongetwijfeld het meeste voordeel uit uw domotica. We maken hiervoor gebruik van de software KNX of LoxOne, twee wereldwijd erkende standaarden voor woning- en gebouwautomatisering.

Van advies tot uitwerking

Elke dag houden wij de evoluties in deze wereld bij en delen deze graag met u op een praktische manier. Uw woon- en werkcomfort optimaliseren is hierbij steeds ons streefdoel. G-Tech adviseert, implementeert en zet technische vraagstukken om in slimme en eenvoudige oplossingen. Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven gevestigd in België, maar ook in de buurlanden zijn we actief.

Laat het ons weten

Benieuwd hoe wij uw domotica systemen aanpakken? Neem dan vandaag nog contact op met G-Tech en vertel ons over uw wensen. Samen met u bespreken we graag uw project.