G-Tech Engeneering Services uit Lokeren
uw specialist in domotica op maat

De programmatie en integratie van domoticasystemen is niet voor iedereen weggelegd. Na de installatie hiervan kan u daarom beroep doen op de expertise van G-Tech Engeneering Services. Met een jarenlange expertise zijn wij uw gecertificeerde KNX en Loxone integrator en programmeur.

Onze mogelijkheden

Bij voorkeur contacteert u ons bij aanvang van uw plannen, zo kunnen we alvast samen met u en uw architect bekijken hoe u uw domotica-project ziet. Wil u high end domotica of eerder een eenvoudig systeem? Voor alle types van programmatie kan u bij ons terecht.

De bediening van uw verlichting (sferen), zonnewering HVAC en alle mogelijke andere sturingen,... niets is te gek om over te laten aan het innovatieve domoticasysteem! U kiest, wij programmeren! G-Tech Engeneering Services kiest bij elke klant voor een vertrouwensrelatie. Wij zullen altijd met u samenzitten om uitgebreid te kijken waar uw wensen en behoeftes liggen.

Naast domoticaprojecten kan u ook bij ons tekenbureau terecht voor allerhande technische tekeningen. Hiervoor hanteren wij het programma Autocad. Autocad copmatibiliteit is verzekerd. Wanneer u dus bijvoorbeeld een eendraadschema nodig heeft voor de elektrische keuring, zijn wij uw ervaren partner.

Contact opnemen

Ook in de mechanische richting zijn wij gespecialiseerd in het maken van bijvoorbeeld assemblagetekeningen. Kies voor een betrouwbare en deskundige partner, kies voor G-Tech Engeneering Services! Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie omtrent domoticasystemen op maat in Lokeren maar ook in de rest van Vlaanderen.