Wij spreken de taal van KNX

Er zijn zoveel redenen om te kiezen voor het KNX-protocol bij de selectie en programmatie van uw domotica systeem. Het grootste voordeel?  Zo’n 400-tal merken spreken de taal van KNX. Op zoek naar een ervaren installateur van KNX in België? Vertrouw op de expertise van G-Tech.

Simpel of high-tech

G-Tech is dé aangewezen partner voor het succesvol integreren en programmeren van uw domotica. Dat merkt u aan onze dynamische aanpak en degelijke werkwijze. Wanneer uw elektricien de installatie heeft uitgevoerd – eventueel in samenwerking met onze integratiediensten – helpen wij u graag met de juiste instellingen. U kiest zelf hoe u dit wil: eenvoudige domotica voor de basics of uitgebreid en exclusief.

Advies waarop u kunt vertrouwen

Weet u misschien nog niet zeker of domotica wel iets voor u is? Of wil u het eerst graag eens uittesten? G-Tech begeleidt u graag met deskundig en doelgericht advies. Nieuwsgierig wat we voor uw woning of gebouw kunnen betekenen? Contacteer ons bij voorkeur bij aanvang van uw plannen. Zo kunnen we niet alleen samen met u, maar ook met uw architect alles grondig bekijken.