Wij spreken de taal van KNX

Er zijn zoveel redenen om te kiezen voor het KNX-protocol bij de selectie en programmatie van uw domotica systeem. Het grootste voordeel aan dit systeem is dat er zo'n 400-tal merken de taal ervan spreken. G-Tech Engineering Services heeft het in huis.

Wij zijn uw partner voor het succesvol integreren en programmeren van uw domotica. Wanneer uw elektricien de installatie heeft uitgevoerd (al dan niet in samenwerking met onze integratie diensten), helpen wij u graag met de juiste instellingen. U kiest zelf hoe u dit wil: simpele domotica of erg uitgebreid.

Weet u misschien nog niet zeker of domotica wel iets voor u is? Wenst u meer informatie over KNX in Lokeren? Of wil u het eerst graag eens uittesten? G-Tech Engineering Services staat u doorheen het ganse proces graag bij met raad en daad. Contacteer ons bij voorkeur bij aanvang van uw plannen. Zo kunnen we niet alleen samen met u, maar ook met uw architect alles doorlopen.

Aarzel niet en doe beroep op G-Tech Engineering Services als uw KNX-programmeur uit Lokeren en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op.